Luxe en unieke Kerstpakketten

Samengesteld naar uw wensen

Exclusieve Kerstpakketten

Bij VIPCADEAUS weten we als geen ander wat het is om uw werknemers of relaties even in het zonnetje te zetten. Door middel van een kerstpakket kunt u blijk van waardering geven. Kerstpakketten kunt u overal bestellen of kopen maar wij zoeken continu naar net even dat beetje anders of meer. Wij hebben daarom hieronder 2 voorbeeld pakketten voor uw samengesteld. Ook kunnen wij een volledig op maat gemaakt kerstpakket voor u samenstellen. Juist het op maat samenstellen is onze passie en uitdaging. Van een Aprés Ski pakket tot een luxe Rituals- of Modeaccessoirepakket is allemaal mogelijk.  Heeft u andere wensen dan horen wij het graag. Wij spelen graag in op uw wensen. Maatwerk is ons werk maar vooral ook passie. Informeer vrijblijvend! 

 

Heren Fashion Kerstpakket

Voor de heren hebben wij een exclusief pakket samengesteld met de meest gebruikte herenaccessoires. Dit pakket is voorzien van een zuiver zijden stropdas, fraaie sjaal, zuiver zijden strik, een uni bretel en exclusieve manchetknopen. Uiteraard kunt u dit pakket volledig naar eigen kleur en smaak aanpassen. Wij bieden u een ruim assortiment aan mogelijkheden. Alle producten zijn van natuurlijke grondstoffen gemaakt zoals katoen, zijde, linnen etc. Uiteraard mag een fles wijn niet ontbreken. Informeer vrijblijvend!

 

Happy Socks Pakket met Luxe Stropdas, Sokken en Drank

Zeer fraai pakket met een exclusieve Happy Socks en zuiver zijden stropdas. Afhankelijk van uw budget kunnen wij dit pakket nog voorzien van een mooie fles Italiaanse wijn en/of Whiskey. Een echte mannen pakket!

Uiteraard is een ander samenstelling ook mogelijk. Wij denken graag met u mee om zo tot het mooiste pakket te komen wat geschikt is voor uw relaties of werknemers. Wij helpen u hierin graag een handje.

 

Après Ski Kerstpakket met exclusieve Oostenrijkse en Zwitserse Producten

Uw personeel of relaties verwennen met een Aprés Ski pakket? Dat kan, wij stellen in overleg met u een fraai pakket samen met originele en mooie producten. Dit pakket bestaande uit een kaasfondue, Zwitserse chocolade, Glühwein, Skihut CD, Männer schnitten en andere fraaie producten stellen wij samen in overleg met u. Voor elk budget bieden wij een creatieve en mooie oplossing. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden...wij helpen u graag verder met het maken van het juiste pakket.

 

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Après-Ski

Happy Socks

Heren Fashion